ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Επισκέπτες 1064

Ευχές από την ΕΤΕΚΤ-ΟΤ

Κάρτα Πάσχα 2018

Δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού για την ισοτιμία των πτυχίων

  Δείτε τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού για την ισοτιμία των πτυχίων στο παρακάτω link: http://www.ergasiasimera.gr/?p=1550

Δελτίο Τύπου Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.-Ο.Τ.: ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ.

  logo etekt Αρ. Πρωτ. 1521

 Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις αρχαιρεσίες της 14ης Ιανουαρίου 2018 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε, συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 16 Ιανουαρίου 2018 και διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Σιοροβίγκας

Αντιπρόεδρος: Πάνος Παπαδημητρίου

Γεν. Γραμματέας Α΄: Ανδρομάχη Αρβανίτη

Γεν. Γραμματέας Β΄: Γιώργος Φαρμάκης

Ταμίας: Χρήστος Δούρος

Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικού: Κατερίνα Ζουράρη

Επιμελητής: Μαρία Μαγγίρα  

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.-Ο.Τ.

Αρχαιρεσίες 14-1-2018 / Ψηφοδέλτια ΕΤΕΚΤ-ΟΤ

Για να δείτε το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους για το Δ.Σ. πατήστε εδώ: ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 2018 ΔΣ Για να δείτε το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους για την Ελεγκτική Επιτροπή και το Πειθαρχικό Συμβούλιο πατήστε εδώ: ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 2018 ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Για να δείτε το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους για την ΠΟΘΑ και το ΕΚΑ πατήστε εδώ: ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 2018 ΠΟΘΑ-ΕΚΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΕΚΤ-ΟΤ

  Αγαπητή (-έ) Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, Αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 θα πραγματοποιηθούν οι ΕΚΛΟΓΕΣ του Σωματείου μας, στα γραφεία της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.-Ο.Τ. (Βαλτετσίου 25), από τις 07.00 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ. και περιλαμβάνουν αρχαιρεσίες για: α)   Διοικητικό Συμβούλιο β)   Ελεγκτική Επιτροπή γ)   Εκπροσώπους ΕΚΑ δ)   Εκπροσώπους ΠΟΘΑ ε)   Πειθαρχικό Συμβούλιο

Η στήριξη και η συμμετοχή στις εκλογές της Ένωσης είναι πολύ σημαντική για τη πορεία του Σωματείου μας σε όλες τις εκφάνσεις του συνδικαλιστικού αγώνα για διεκδικήσεις εργασιακές, διεκδικήσεις στη παιδεία, διεκδικήσεις για ένα οπτικοακουστικό χώρο ισάξιο και ισότιμο  με τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρότυπα.

Συμμετέχοντας δίνουμε δύναμη στο Σωματείο που ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο τη χρειάζεται.

Όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή μας στις εκλογές, τόσο περισσότερο ισχυροποιούμε τη φωνή μας στη διεκδίκηση των αιτημάτων μας και στα δευτεροβάθμια όργανα.

Για να μπορέσεις να ψηφίσεις πρέπει να έχεις μαζί σου την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ σου ή το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ της ΕΤΕΚΤ-ΟΤ. Όσοι δεν έχετε εκλογικό βιβλιάριο μπορείτε να προσκομίσετε 2 φωτογραφίες στη Γραμματεία της Ένωσης για την έκδοσή του.

Συναδελφικά, Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.-Ο.Τ.

Ενημέρωση πραγματοποίησης Εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ.

Αγαπητέ (-ή) Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας σε ενημερώνει ότι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Ένωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη Συνέλευση, καθώς και όσους μας ειδοποίησαν ότι δε θα μπορούσαν να παρευρεθούν.

Για άλλη μια φορά τονίζουμε τη μεγάλη σημασία της συμμετοχής όλων μας στη Γενική Συνέλευση που είναι το ανώτατο όργανο της Ένωσης.

Συναδελφικά, Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.-Ο.Τ.