Δόκιμο Μέλος

ΔΟΚΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ  Ε.Τ.Ε.ΚΤ. – Ο.Τ.  μπορούν να γίνουν:

Φοιτητές και σπουδαστές σχολών  όλων των κλάδων του κινηματογράφου και τηλεόρασης, μέσης έως ανώτατης Πανεπιστημιακής Σχολής ή τμήματος, του εσωτερικού  ή του εξωτερικού, καθώς και οι φοιτητές – σπουδαστές κινηματογραφικών σχολών που αποδεδειγμένα βρίσκονται εγγεγραμμένοι  και φοιτούν. Επίσης, εγγράφονται Απόφοιτοι των ανωτέρω σχολών με την προϋπόθεση προσκόμισης έγκυρου αποδεικτικού σπουδών.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ:

Για να γίνει ο ενδιαφερόμενος ΔΟΚΙΜΟ ΜΕΛΟΣ πρέπει να υποβάλει αίτηση εγγραφής (εκτύπωση εδώ) συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη προς το Δ.Σ. μαζί με:

• 4 έγχρωμες φωτογραφίες.

• Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

• Βεβαίωση περί φοίτησης ή αποφοίτησης από την οικεία σχολή.

 

Αφού εγκριθεί από το Σωματείο η ορθότητα των δικαιολογητικών πρέπει να καταβάλλει:

• Συνδρομή εγγραφής 25,00 € και προπληρωμή των τριών πρώτων μηνών ( σύνολο 32,50 € ).

 

Τα στοιχεία με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Σωματείου για να μπορεί να κάνει και ηλεκτρονικά την κατάθεση του ποσού, αναφέροντας το όνομά του στην αιτιολογία κατάθεσης, είναι τα κάτωθι:
1) ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR0801403690369002001000036
2) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
IBAN: GR06 0110 1510 0000 1510 0419 470

 

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά μαζί με την απόδειξη της τραπεζικής κατάθεσης μπορεί να τα στείλει σκαναρισμένα και στο email του Σωματείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..